2011. április 26.

Húsvét után lilában és zöldben.......kertben és fonalban..

 A kertünk zöldbe és lilába öltözözött,így én is ilyen fonalakat kerestem. Egy takaró és egy kislány vállkendő is készül egyszerre.A festéssel is megpróbálkoztam, a terítő színe most így sikerült, eredetileg sötétebbet szerettem volna.
Majd legközelebb....

5 megjegyzés:

 1. Csak a Természet színeit kell néznünk és máris megvan a kellő párosítás.Gyönyörűek a fotók és milyen szépségesek a zöldek a lilákkal!!!!

  VálaszTörlés
 2. Hmm! Lila zölddel! Nagyon finom! Szépséges!!! Az utolsó fotó gyönyörű!

  VálaszTörlés
 3. Mammka , köszönöm, igen itt van minden az orrunk előtt, csak lássuk meg!

  Tipitá!
  Az utolsó foto egy véletlen, de nincsenek véletlenek!!
  Amikor már a blogon volt a kép , akkor láttam meg én is igazán.

  VálaszTörlés
 4. http://cetirizine-nca8628.eklablog.fr/ high off cetirizine [url=http://www.world66.com/member/zafim1971_viagra_f]cetirizine beaucoup se defoncer[/url] cetirizine 50mg will cetirizine hydrochloride get you high pouvez-vous descendre eleve de cetirizine hcl http://cetirizine-cak2123.eklablog.fr/vente-cetirizine-chance-ce-qui-est-la-cetirizine-hcl-10-mg-utilisees-p-a65803197 cetirizine 0.1mg [url=http://www.world66.com/member/vyasi1964_staxyn_w]ce qui est la cetirizine hcl 1 mg ml de sirop utilise pour[/url] antihistaminiques effets secondaires de chlorhydrate de cetirizine side effects of cetirizine hydrochloride 10mg can you get high from cetirizine hydrochloride http://flavors.me/cetirizine_milsidehol1980 cetirizine dosage pour chiens [url=http://www.world66.com/member/siltetich1981_cial]will cetirizine hydrochloride get you high[/url] pouvez-vous obtenir haut sur la cetirizine hcl thuoc cetirizine hydrochloride tablets 10mg can you get high off cetirizine

  VálaszTörlés